Опровержение от Пламен Гошев и ПП ГЕРБ – Куклен

gerb_pic_logo123 (1)

Ние, от ПП ГЕРБ – Община Куклен се чувстваме длъжни да отговорим на публикацията на сайта и коментарите за нашата политика.

ПП ГЕРБ – Община Куклен е отворена към всички хора, без оглед на определени признаци, и това ни дава възможност да разширяваме членската си маса постоянно.

Ние сме демократична организация. По-голямата част от членската маса е обединена около няколко силни и авторитетни личности, което е характерно за всички политически организации.

Моля да имате предвид, че компроматната война не е наша политика.

В тази връзка държим да отбележим, че г-н Пламен Гошев не е имал проблеми със органите на КАТ, със Закона за движение по пътищата, нито със законите на страната по принцип!

Именно нашето виждане е да играем по правилата и да не прибягваме до прийоми, като късане на агитационни материали, оповестяване на непроверени слухове и други подобни. Това ни разграничава от публикациите в Куклен Днес!

Това ни разграничава от зачестилите напоследък анонимни твърдения и от публикации в социалните мрежи, произтичащи от среди, които не споделят, нито биха могли да носят обществена или политическа отговорност за бъдещето на Община Куклен!

Не е маловажен и факта, че много журналисти биха се възползвали от предизборната ситуация, за да провокират скандали и привидни новини.

За всички жители на община Куклен, офисът на ПП ГЕРБ –Куклен се намира на главната улица ”Александър Стамболийски” №74, с работно време от 14.00 – 18.00 часа, без почивен ден.

Всеки е свободен да ни гостува за разговори, обмяна на информация и идеи.

ПП ГЕРБ – Община Куклен

Add a Comment