Компроматната война в Куклен започна

o-VOTE-facebook

Кампанията е в разгара си, а някои вече прибягват до компроматите.

В Куклен върви все по-упорито слух, че зад кандидатурата на Мария Белчева стои строителният предприемач Георги Чалъмов, който вече застрои част от кукленския парк, а в момента вдига нов строеж в горната част на парка.

Причина за слуха е идентичния фотодизайн на плакатите на Недялка Чалъмова и Мария Белчева, и че по оградите на строежите на фамилията се позволява да се лепят плакати единствено на партиите на Белчева и Чалъмова (Зелените и Новото време). Слухът, че Чалъмов седи и зад Белчева гравитира в общината от самото начало на кандидатурата й, тъй като бизнесът на много от имената в двете листи зависи в голяма степен от този на Чалъмов. Няма и отговор кой плаща скъпата кампания на Белчева, докато за Чалъмова било ясно откъде идват парите.

В същото време не закъсняха и атаките срещу Пламен Гошев (ГЕРБ), които атаки се приписват на хора от антуража на Белчева и Сотиров. Слухът удари по кандидат-кметът на ГЕРБ за това, че тези дни е бил заловен да шофира в нетрезво състояние. Проверката показала над допустимото съдържание на алкохол в кръвта и основание за наказателно преследване с отнемане на книжката. При проверка се установи, че такъв случай не е регистриран.

Очаква се компроматната война да продължи и то с по-голяма сила.

Add a Comment