Скандалната Надежда Минчева отново наемател на стола в Куклен

Image_4262400_128

Столът на училището в Куклен е даден под наем, научи KuklenDnes.bg. Интересното в случая е, че шокиращо за местната общност конкурса за наемател е спечелен от нашумялата бизнес дама Надежда Минчева.

Припомняме, че бившият и.д. кмет Костадин Павлов бе арестуван защото в качеството си на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, е превишил властта и правата си с цел да набави за другиго -фирма „Надежда 2000″ Пловдив облага във връзка със спечелването на процедура за 74 327 лв. с предмет „Доставка на хранителни продукти за Обединено детско заведение“ Куклен и за Домашен социален патронаж – Куклен“ и от това са могли да настъпят немаловажни вредни последици, изразяващи се в сериозно накърняване на авторитета и доверието в местната власт.

Павлов вече е извън общината, но там като че ли нищо не се е променило. На бял кон като наемател на стола се връща скандалната Надежда Минчева.

Как обаче се е стигнало до това? Все още никой не може или не смее да каже!

Какво е интересното в случая? Председател и на предишната и сегашната комисия по търга е бил съветника Фаик Коркмаз. Председател на комисията за търга за поръчката за храните е бил Илхан Кадир.

От това е видно, че ДПС управлява общината и преди и още повече сега, когато вече и.д. кмет е Илхан Кадир.

Затова ще попитаме, а всеки сам за себе си да си отговори:

Кой върти далаверите в община Куклен?

Павлов ли трябваше да опере пешкира на общинарите в Куклен?

Add a Comment